Fa'ata'ita'iga fa'apisinisi o fefa'asoaa'i uila uila

I le fa'atauva'a fa'apisinisi masani, o le tu'uina atu ma le mana'oga e fa'alagolago tele i le fa'ateleina pea o le gaosiga e paleni.I le 21st seneturi, o le faʻafitauli autu o loʻo feagai ma tagata e le o toe iai se gafatia, ae le tutusa le tufatufaina o punaoa.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le Initaneti, o tagata fai pisinisi mai soʻo se ituaiga o olaga ua latou tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga fou o le tamaoaiga e fetaui ma le atinaʻeina o taimi, e taʻua o le fefaʻasoaaʻi tamaoaiga.O le mea e taʻua o le faasoasoaina o tamaoaiga, o loʻo faʻamatalaina i le layman's terms, o lona uiga o loʻo ia te aʻu se mea e mafai ona e faʻaaogaina pe a le aoga e ala i le totogiina o se tau maualalo.I o tatou olaga, e tele mea e mafai ona faʻasoa, e aofia ai punaoa / taimi / faʻamaumauga, ma tomai.Aemaise lava, e iaifetufaaigagaosiga gafatia,fetufaaiga uila uila, fetufaaigafalees, fetufaaigapunaoa faafomai, ma isi.

图片1

(Ata mai le Initaneti)

I le taimi nei i Saina, o le fefaʻasoaaʻi o oloa ma auaunaga o loʻo taulaʻi tele i nofoaga e nonofo ai ma taumafa, lea e vavalalata vavalalata ma le olaga i aso uma.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga muamua o taavale i luga ole laiga, e oʻo atu i le televave mulimuli ane o le fefaʻasoaaʻi o uila uila, i le faʻasoaina o faletupe / faamalu / nofoa massage, ma isi. fa'afitauli tau femalaga'iga ma mulimulita'i i le saosaoa o le atunu'u e ala i le fa'alauiloaina o le auaunaga e uiga i le fefa'asoaa'i o feoaiga.

                                                                                                                            图片2
                         
Ua fa'alauiloa e le TBIT le fa'ata'ita'iga o le "Internet+Transportation", lea e sili atu ona lelei nai lo ta'avale i luga ole laiga ma fefa'asoaa'i uila uila.O le tau o le faasoaina o uila e maualalo, ma e leai se mea e manaʻomia mo tulaga o auala, o lea e manaʻomia ai se taumafaiga itiiti ma itiiti le taimi e tietie ai.

图片3

(Ata mai le Initaneti)

I le faagasologa o le faʻatinoina o le fefaʻasoaaʻi o uila uila, ua toe tele faʻafitauli.

1. Filifilia o le eria

I totonu o 'aʻai muamua, o le faʻaogaina o felauaiga ua maeʻa maeʻa, o le faʻalauiloaina o soʻo se felauaiga fou e mafai ona faia o se vasega faʻaopoopo o filifiliga, ma mulimuli ane naʻo le fesoasoani e foia le 1 kilomita mulimuli o femalagaiga mai le metro station poʻo le pasi pasi i le taunuuga.I totonu o taulaga lona lua ma le tolu-vaega, o le tele o mea tau femalagaiga ua maeʻa, o le tele o tafaoga maimoa, e mafai ona tuʻuina i nofoaga mataʻutia, o atinaʻe e le atoatoa i totonu o taulaga i le itumalo, leai se auala, itiiti felauaiga lautele, ma tamai taulaga. tele, femalagaaʻi e masani lava i totonu ole 5 km, tietie pe a ma le 20 minute e oʻo atu ai, o le faʻaaogaina o ata sili atu.O lea la mo le fefa'asoaa'i uila uila, o le nofoaga sili e alu i ai atonu o taulaga i le itumalo.

 

2. Maua le fa'atagaga e tu'u ai le fa'asoa fa'a uila uila

Afai e te manaʻo e tuʻu le fefaʻasoaaʻi e-bikes i 'aʻai eseese, e tatau ona e aumaia pepa talafeagai i le pulega a le taulaga e talosaga mo le faʻatagaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o taulaga i aso nei e filifili e valaʻaulia tauofo e tuʻu le fefaʻasoaaʻi uila uila, o lea e alu ai lou taimi e saunia ai pepa tauofo.

3.Saogalemu

O le tele o tagata ti'eti'e e mata'utia amioga, e pei o le tamo'e o se moli mumu/ti'eti'e i le uila i le itu e le fa'atagaina e le tulafono o femalagaiga/ti'eti'e le uila i le auala e le o fa'atonuina.

Ina ia fa'atupuina le atina'e o fefa'asoaa'iga o uila uila e sili atu le fua/poto/fa'ata'atia, ua fa'alauiloa e le TBIT le tele o fofo e fa'atatau i le fa'asoaina o uila uila.
I tulaga o le saogalemu o le tagata lava ia, o le TBIT o loʻo i ai fofo e uiga i loka pulou atamai ma mafai ai e le au tiʻetiʻe ona amio faʻapitoa i le taimi e feoai ai le uila.E mafai ona latou fesoasoani i le pulega o le aai e pulea lelei le siosiomaga o feoaiga.I tulaga o le faatonutonuina ma le puleaina o le faasoaina o uila uila, TBIT o loʻo i ai se fofo e uiga i le faʻatonutonuina o paka.E mafai ona fesoasoani i le faʻaleleia o le tulaga faʻapitoa o taulaga.E tusa ai ma le puleaina o le tuʻuina atu o uila uila, o le TBIT o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga e vaʻavaʻai taavale e lua-uila o aai, lea e mafai ona iloa ai le faʻatonutonuina o le aofaʻi ma le faʻatulagaina o le siakiina o le faʻatulagaina o le faʻasoaina o uila uila, ma e maualuga atu le lelei o le pulega. .

图片4

(Fa'atinoga fa'atusa o le fofo      

I le avea ai ma autu i le fefaʻasoaaʻi pisinisi femalagaaʻi, fefaʻasoaaʻi e-pasika e tele maketi maketi, ma le numera o le faʻatupuina o loʻo faʻatupulaia, e fausia ai se faʻataʻitaʻiga pisinisi tele.


Taimi meli: Feb-13-2023