Fa'ata'ita'iga e uiga i le fa'asoaina o uila uila

Mu Sen mobility o le paaga pisinisi a le TBIT, ua latou ulufale aloaia i le taulaga o Huzhen, le itumalo o Jinyun, le aai o Lishui, le itumalo o Zhejiang, Saina!Ua fa'ailoa mai e nisi o lo'o fa'aoga-"E na'o lou su'esu'eina o le QR code e ala i lau telefoni fe'avea'i, ona mafai lea ona e ti'eti'e i le uila uila.""E faigofie le fefa'asoaa'i o le uila uila, fa'asaoina tupe, fa'asaoina o le taimi ma le fa'asaoina o le popole ", "E iai la matou filifiliga fa'aopoopo mo le fe'avea'i, fa'asoa fa'aele'ele ua maua ai le poto sili atu."

O faʻamatalaga o loʻo taʻua i luga o le lagona faagaeetia o tagata o le lotoifale i le aso na ulufale atu ai le "Musen mobility" i le taulaga o Huzhen. O paʻu uila lanumeamata lanumeamata e a Musen, o latou uma e paka i taimi uma i nofoaga taʻitasi taʻitasi.Ua latou tale le mafaufau o tagata faigaluega i le lotoifale.

Ma o le mea e sili ona manaia o le faia lea e Musen se sauniga faʻalauiloa tele ma le tele o gaioiga matagofie mo le aufaigaluega a le lotoifale.

uila uila1

I le aso o le gaioiga, e afe ma afe le au maimoa fiafia na o mai e matamata i le sauniga tele. O le toʻatele o i latou na suʻeina le QR code e tietie ai i uila e faʻafeiloaʻi ai le fefaʻasoaʻiga.O le siosiomaga o le gaioiga ua atagia mai ai o tagata faigaluega i le lotoifale e talia ma lagolagoina Musen. O le taunuu mai o Mussen, e leai se masalosalo o se manuia i tagata o le lotoifale o le taulaga o Huzhen.

uila uila4

O le fefa'asoaa'i o uila uila a Musen e foliga matagofie ma faigofie ona fa'agaoioia e pei o uila masani.Ina ia mautinoa le saogalemu o tagata faʻaoga, ua faʻatapulaʻaina le saoasaoa o le faʻasoaina o uila uila. meafaigaluega, o le tele ma le tele o tagata e naunau e faʻataʻitaʻi le auala fou e uiga i le feʻaveaʻi - suʻesuʻe le QR code e tietie ai i uila uila.

E le gata i le taulaga o Huzhen, o le faʻasoaina o uila uila ua faʻaalia i le tele o eria o Saina.i le isi itu, o le fa'asoaina o uila uila e mafai ona fa'aitiitia ai le fe'avea'i o feoaiga, fa'aitiitia le fa'aleagaina o le si'osi'omaga ma fa'alauiloa le atina'eina o le taulaga.O latou o se galuega faʻaola e manuia ai le taulaga ma tagata.E oo lava i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19 ma i fonotaga tetele, sa faʻaauau ona taʻua e le vaega aloaʻia le fefaʻasoaaʻi o le uila, ma avea ma auala aloaʻia muamua o femalagaaiga ma se pisinisi e lagolago ma taʻitaʻia le atinaʻe.

uila uila2

I le avea ai ma paaga lelei a Musen mobility, ua tuʻuina atu e le TBIT le polokalame laiti mo tagata faʻaoga i WeChat ma le faʻatautaia o le upega tafaʻilagi.E mafai foi e le atinaʻe ona iloa se faasologa o gaioiga, e pei o le mataʻituina o le GPS, pulega o nofoaga, faʻatulagaina ma le tausiga, faʻatonuga o le uila, suiga o le maa ma le puleaina o tupe i luga o le upega tafaʻilagi.E mafai ona faʻaopoopoina le faʻaaliga tele faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi, e mafai e pisinisi ona vaʻai i le tufatufaina atu o uila uila, faʻamaumauga e uiga i le sui o le maa, fuainumera o tupe / tagata faʻaoga / poloaiga ma isi i le taimi moni.O loʻo tuʻuina atu faʻamaumauga faʻalagolago mo le faʻaogaina ma le tausiga o tagata faigaluega e faʻatautaia le uila uila, ma faʻamaonia le faʻaogaina ma le pulega o le atinaʻe, faʻaleleia atili le lelei o le atinaʻe e faʻaogaina ai uila uila.

uila uila3

I le avea ai ma faʻapolofesa faʻapolofesa o le fefaʻasoaaʻi fofo e- uila, TBIT e tuʻuina atu seti atoa o oloa ma auaunaga mo paaga uma, e aofia ai e-bikes + atamai IOT masini + polokalame laiti / APP mo tagata faʻaoga + faʻatautaia o upega tafaʻilagi. ma fa'amautinoa e mafai ona fa'atino vave le poloketi.E oo mai i le taimi nei, o loʻo galulue faʻatasi le TBIT ma le lata i le 300 tagata faʻatau i le pisinisi fefaʻasoaaʻi feʻaveaʻi, ma o loʻo tufatufa atu paʻu uila i le atunuʻu atoa.

E pei ona fai mai, "o avanoa e fiafia ai i latou ua saunia", e faapena foi le faasoaina o uila uila.A toe fa'aalia mai faiga, o le fa'asoaina o uila uila e mautinoa e fa'ateleina ai avanoa.Ma afai e te manaʻo foʻi e avea oe ma se tagata auai ma faʻafouina i le vaitau fou o le feʻaveaʻi, faʻafeiloaʻi e tuʻufaʻatasia lima ma le TBIT e tatala ai se sami lanumoana fou i le maketi o fefaʻasoaaʻi uila uila.


Taimi meli: Nov-08-2022