Fa'aleaganu'u + Atamai, Fa'atinoga o le fa'atinoga o le vaega fou o meafaigaluega atamai——WP-101

O le aofaʻi o faʻatauga i le lalolagi atoa o taavale uila e lua o le a siitia mai le 35.2 miliona i le 2017 i le 65.6 miliona i le 2021, CAGR o le 16.9%. ma fa'aleleia le suiga o pasika masani.O loʻo faʻatatauina o le aofaʻi atoa o faʻatauga o taʻavale eletise e lua e oʻo atu i le 74 miliona i le 2022.Faʻaosoina e taʻiala faʻavae e pei o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaosoina, carbon peaking, femalagaiga lanu meamata ma le atinaʻeina o luga ma lalo o le laina fale gaosi oloa, o loʻo i ai pea le tele o le tuputupu aʻe o le maketi o taʻavale eletise e lua.

tgfhg (7)

(Ata mai le upega)

O meafaifa'aili ta'avale eletise o se tasi lea o vaega taua o le ta'avale eletise , I le avea ai o se vaega fa'asino mo ta'avale uili eletise e lua, ua tosina mai ai le mafaufau o tagata gaosi oloa ma tagata fa'atau. I aso nei, o le a tatou fa'alauiloaina se ituaiga fou o meafaigaluega atamai ——WP-101.

tgfhg (1)

O se meafaigaluega atamai lea e tuʻufaʻatasia ai meafaigaluega masani ma le faʻatonuga tutotonu, I le faʻaopoopoga i le faʻaalia o le saoasaoa, malosi ma le maila, e mafai foi ona iloa le faʻaogaina o le telefoni feaveaʻi ma le faʻaogaina o le Bluetooth. o loʻo faʻaalia le suiga i le ogatotonu o le mata, o loʻo faʻaalia le mana moni i le itu taumatau o le lau,E moli le moli i lalo ole eletise pe a le lava le malosi, I tafatafa o le SAUNI o le agavale ma le taumatau liliu faailo ma moli, ina ia mafai e lē e ona ona malamalama lelei i le tulaga o leE- uila , Le aofa'i maila o uila eletisee mafai ona faʻaalia i le pito i lalo taumatau , I le pito i lalo o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga o faʻamatalaga o le taʻavale ma le malamalama o le tulaga , O le Bluetooth icon ma le faʻailoga tamatamailima i le ogatotonu e pei lava o le faʻamaeʻaina o le paʻi, e faʻaalia ai lenei mea faigaluega i le tele o fuifui meafaigaluega.

tgfhg (8)

Sei o tatou tilotilo i le faatinoga moni o lenei meafaigaluega atamai.

——A maeʻa le faʻapipiʻiina pe a manaʻomia, ki le eletise, faʻamataina otometi o meafaigaluega, Amata faʻaaliga atoa o le vaega o meafaifaʻaili taʻavale, ulufale i le mea P, ona faʻaalia lea o le faʻaogaina o le maa, 5-numera aofaʻi mileage ma 4-numera mileage o iai nei.

tgfhg (2)

Oomi le mea P pe oomi le taofi e tatala ai le mea P ma amata ai le tietie, O le meafaigaluega e faʻaalia le saoasaoa o loʻo i ai nei, masini, maila, ma isi i le taimi moni, Lili le ki e faʻamautu ai se saoasaoa patino mo ni nai sekone ma ulufale i le vaʻavaʻa saoasaoa. , I le taimi nei, e mafai ona e faʻaauau le taʻavale e aunoa ma le liliu o le au.Toe liliu le 'au e alu ese mai le auala folau.

tgfhg (3)

Le isi, se'i o tatou va'ava'ai i mea taua o le atamai: A uma ona siiina mai le APP lagolago - [Smart E-pasika], e mafai ona e amataina le malaga atamai o le tietie uila ma le taavale.loka..

1. Afai e moli le faailo Bluetooth, e taʻu mai ai o le taʻavale o loʻo i le tulaga amata ma e le o fesoʻotaʻi le Bluetooth; Afai e pe le faailo Bluetooth, e le fesoʻotaʻi le Bluetooth i lalo o le faʻagata poʻo le faʻaauupegaina tulaga.

tgfhg (4)

2. A maeʻa ona oomi le faʻamau faʻamau i le mamao mamao poʻo le APP, o le tasi ki e amata ai le ki mo le 15 sekone.

tgfhg (5)

3.Pa'i i le ki e tasi e amata ai, o le a ola moli uma, ma o le a manuia le amataga ile 3-5 sekone.

tgfhg (6)

| Afai o le taimi emo e sili atu i le 15 sekone, o le paʻu e amata ai o le a taofi le emo.Pe a paʻi atu, o loʻo i ai pea le moli e amata ai, ae o le tulei e amata e le aoga, ma o le taʻavale o loʻo i totonu o se tulaga faʻamalosia; Afai e te manaʻo e toe amata le tasi ki faʻamata, e tatau ona e oomi le faʻamau faʻamau i le mamao. pulea po'o le toe APP. A uma ona amata, toe oomi le tasi ki e amata ai le ki e ulufale ai i le fa'aogaina o le fa'aogaina.

Faatau nei!

——Tuuina atu ma le mamalu o le Tbit


Taimi meli: Tes-20-2022